2531 VK Den Haag

Rederijkerstraat 161, Den Haag

Home » Woningaanbod » Rederijkerstraat 161

Kenmerken

Ben je op zoek naar een appartement met twee slaapkamers, veel lichtinval en een zolderberging in Moerwijk-oost? Dan mag je dit appartement niet missen! Het appartement heeft een keurige keuken, nette badkamer en aan de achterzijde is een balkon op het noordwesten (avondzon!). Het appartement staat vlakbij winkelcentrum Heeswijkplein, er zijn meerdere basisscholen, kinderopvang, uitstekende openbaar vervoersverbindingen (tram/bus) en het gezellige Zuiderpark met kinderboerderij nodigt uit voor een bezoek. Via de Fruitweg en de Parallelweg zijn Den Haag CS en het centrum per fiets snel bereikbaar, treinstation Moerwijk is slechts vijf minuten lopen. Voor de buurtkinderen is er een speeltuintje; kortom een veelzijdige buurt met karakteristieke bebouwing!

Indeling binnen

Via een overdekte trap is de entree van het appartement, gelegen op de eerste verdieping, te bereiken. Een afgesloten privétrap geeft toegang tot de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Vanaf de overloop zijn de nette toiletruimte, de woonkamer, keuken, badkamer en beide slaapkamers te bereiken. De laminaatvloer is doorgelegd in de woonkamer en één van de slaapkamers. Het hoge plafond zorgt ervoor dat het appartement extra ruim lijkt.

De woonkamer is meer dan 10 meter diep, heeft grote ramen aan de voorzijde en een schuifpui aan de achterzijde die toegang geeft tot het balkon. De wanden zijn in een lichte kleur geschilderd en het plafond van gipsplaten heeft inbouwverlichting. De ruimte is goed in te delen met een groot zitgedeelte en een lange eettafel.

Naast de woonkamer is de dichte keuken met een vaste (provisie)kast, deur naar het balkon en een hoge ramen die zorgen voor prettig lichtinval. De rijopstelling heeft onder- en bovenkasten, een gasfornuis met afzuigkap, een oven, koelkast, vriezer en een close-in-boiler voor warm water.

Het appartement heeft twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde; de slaapkamer aan de achterzijde is een prima logeer- of werkkamer. Op de kamer aan de achterzijde is de aansluiting voor de wasmachine. De badkamer is ingericht met een halfronde douchecabine, een handdoekenradiator en een wastafel met een grote spiegel, inbouwverlichting en veel bergruimte. De wanden zijn geheel betegeld in een lichte kleur; deze badkamer kan nog jaren mee.

Vanuit de woonkamer en de keuken is het balkon bereikbaar; hier kijk je uit op een grasveld, beplanting en hoge bomen.

Omgeving

Het appartement staat vlakbij winkelcentrum Heeswijkplein, er zijn meerdere basisscholen, kinderopvang, uitstekende openbaar vervoersverbindingen (tram/bus) en het gezellige Zuiderpark met kinderboerderij nodigt uit voor een bezoek. Via de Fruitweg en de Parallelweg zijn Den Haag CS en het centrum per fiets snel bereikbaar, treinstation Moerwijk is slechts vijf minuten lopen. Voor de buurtkinderen is er een speeltuintje; kortom een veelzijdige buurt met karakteristieke bebouwing!

Vul je zoekopdracht in.