2548 JA Den Haag

Orlandostraat 45, Den Haag

Home » Woningaanbod » Orlandostraat 45

Kenmerken

Uitstekend verzorgde eengezinswoning op tien autominuten afstand van het strand!
Deze woning heeft een prachtige lichtinval en is voorzien van een voortuin op het zuidoosten, balkon en zonnig dakterras. De woning ligt in een kindvriendelijke wijk in de nabijheid van winkels, scholen en ontsluitingswegen.

Indeling binnen

Begane grond: ruime entree, hal, slaapkamer 1 ca. 2.80 x 4.69, slaapkamer 2 ca. 2.58 x 4.69 met een achteruitgang, inpandige berging met achterom ca. 2.10 x 4.84, toilet en massief eiken houten vloer.

1e verdieping:
Zeer riante woonkamer met veel lichtinval ca. 7.65 x 6.93, open keuken met werkeiland voorzien van losstaande koelkast, vriezer, vaatwasmachine, losstaand keramisch fornuis van 1m breed met oven, afzuigkap, balkon en massief eiken houten vloer.

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer 3 ca. 2.09 x 4.67, royale slaapkamer 4 ca. 3.28 x 4.67, badkamer ca. 2.11 x 2.15 met toilet, berging, zonnig dakterras ca. 1.98 x 4.86 en massief eiken houten vloer.

Buiten

De woning is voorzien van een voortuin, twee buitenkraantjes en nabij een autovrij kindvriendelijk plein met diverse speeltoestellen.

Omgeving

In de directe omgeving zijn diverse scholen, is een breed aanbod aan winkels en andere voorzieningen zoals: huisartsenpraktijk, apotheek, bibliotheek, kappers, restaurants etc. Op enkele minuten van winkelcentrum “In de Bogaard”, Wateringen, Delft, het centrum van Den Haag, het strand, De Uithof en Drievliet.

Openbaar vervoer

Op 2 minuten loopafstand van tram/bushalte voor vervoer naar het centrum van Den Haag en de NS stations: Den Haag CS, Den Haag HS, Rijswijk en Delft. Via verschillende buslijnen goede ontsluiting van de regio. Op 10 autominuten afstand van het strand.

Vul je zoekopdracht in.